The New York Times takes you inside our work

Blue Table Post

A project Bob Kellner conceived, designed and served as the architect for has made The New York Times. The design was for an Emmy award-winning film editor and his wife, a successful novelist, who wanted to combine their work and life in a five-story building in Brooklyn.

The finished structure houses full-service post-production facilities on the first two floors, with the top three floors reserved for the family’s home. The design excavated a courtyard to bring air and light to the existing lower level and added a new penthouse and rooftop garden.

The result is a vertical urban town home, with the kind of outdoor amenities that are difficult to develop in NYC. The design embraces the past while blending seamlessly with the new Brooklyn community.

Read more at: https://www.nytimes.com/2016/12/22/nyregion/blue-table-post-production-brooklyn.html

Previous Post
Airport installs solar panels to cut energy costs
Next Post
Restorative design addresses the way we live — which also includes what we eat
Menu